Tacx Black Friday Kortingsacties 2023

Ben je op zoek naar hoge kortingen op Tacx fietstrainers deze Black Friday tot Cyber Monday?

Hier zit je goed. De meest waanzinnige deals ontdek je namelijk direct op deze pagina.

Kom er snel en eenvoudig achter waar jij je Tacx trainer deze Black Friday met torenhoge korting aanschaft.

Beste Tacx Fietstrainer Black Friday Deals in 2023

Vergelijk direct de beste deals hieronder en vind de laagste prijzen.Tacx smart trainers aanbieding

De beste smart trainers van Tacx zijn enorm populair. Veel fanatieke fietsers dromen van zo’n fietstrainer op zolder. Lekker in je eigen omgeving Tacxen, zonder gestoord te worden door verkeer om je heen of de weerselementen.

Vooral in de wintermaanden is het heerlijk om op je eigen plekje binnenshuis los te gaan op je Tacx trainer. Wanneer je een Smart trainer hebt wordt het des te realistischer.

Een virtuele en interactieve training is dan namelijk mogelijk. Train bijvoorbeeld met Zwift in jouw favoriete virtuele omgevingen en laat de fietstrainer de helling automatisch aanpassen wanneer je omhoog fietst.

Je voelt de fietstrainer zelfs trillen op het moment dat je over de kasseien fietst. Werkelijk niets is te gek voor de beste smart trainers van dit moment.

Het goede nieuws is dat ook deze trainers met hoge kortingen aangeboden worden deze Black Friday. De beste deals vind je onder andere voor de volgende smart fietstrainers:

  • Tacx Flux S Smart T2900S
  • Tacx Neo 2T Smart T2875 Fietstrainer
  • Tacx Neo Bike Smart
  • Tacx Flux 2 Smart T2980 Fietstrainer

Tacx rollenbank fietstrainer Black Friday Deals

Heb je liever een wat eenvoudigere fietstrainer? Of wil je specifiek aan jouw balans werken, dan is een rollenbank een goede keus.

Deze variant is bijvoorbeeld populair onder de baanrenners en de mountainbikers. Ook voor eenieder met een wat minder groot budget is zo’n rollenbank een goede optie.

Helaas biedt Tacx geen smart rollenbanken aan, maar dat mag de pret niet drukken. Met Black Friday kun je o.a. kortingen verwachten op de Tacx Galaxia en de Antares.

Tacx wheel-on en direct drive fietstrainer deals

Met Black Friday zijn er op alle fietstrainers van Tacx kortingsdeals te vinden. Dat geldt zowel voor de wheel-on als de direct drive fietstrainers.

Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, Black Friday is hoe dan ook je geluksdag. Let wel op dat je op tijd je aankoop doet.

Er is bij de meeste webshops namelijk geen enkele garantie dat de deals met Cyber Monday nog steeds gelden. Je zou immers niet de eerste zijn die net de mooiste deals mist in het weekend na Black Friday.