Over ons

Onze oorsprong

In het kloppende hart van gepassioneerde fietsliefhebbers ontstond TacxFietstrainers.nl uit de drang naar een revolutie in fietstraining. Het begon allemaal met een groepje fervente wielrenners, verankerd in de rijke traditie van Tacx. Gedreven door een gedeelde visie om fietsen naar nieuwe hoogten te tillen, wilden we de poort openen naar een ongekende wereld van trainingsmogelijkheden.

Onze pioniersgeest

Onze reis begon met een ontembare pioniersgeest. Een team van enthousiastelingen, vastbesloten om niet slechts producten te verkopen, maar een levensstijl te omarmen. TacxFietstrainers.nl werd geboren uit de drang om grenzen te verleggen en fietsers de instrumenten te bieden om hun eigen grenzen te verkennen.

Van visie naar realiteit

Wij zijn niet slechts een online platform; het is een tastbaar bewijs van toewijding aan de fietssport. Met een doordachte selectie van Tacx fietstrainers hebben we een plek gecreëerd waar elke pedaalslag een kans is om jezelf te overtreffen. Onze producten zijn niet alleen apparaten; ze zijn poorten naar onbegrensde potentie.

De ultieme Tacx ervaring

In ons team omarmen we de uniciteit van de Tacx ervaring. We hebben ons toegewijd om niet alleen producten te verkopen, maar echt een gemeenschap te cultiveren. Een gemeenschap van gepassioneerde fietsers die samen streven naar prestaties van wereldklasse!

Onze belofte aan jou

Wij houden ons aan ons woord: de belofte van innovatie, prestaties en vooral, een verbondenheid met de wielerwereld. Bij elke pedaalslag streven we ernaar een revolutie teweeg te brengen, de grenzen te verleggen en jouw fietservaring onvergetelijk te maken.

Contact

Als je vragen of opmerkingen voor ons hebt, horen wij die graag. Via de blogposts kun je een reactie achterlaten voor specifieke vragen over dat artikel. Voor andere vragen of verzoeken kun je mailen naar info@tacxfietstrainers.nl.

  • Adres: Pekstraat 2
  • Postcode: 8211 AB
  • Plaats: Lelystad
  • Telefoonnummer: 06 13 60 60 39